﻿<?xml version="1.0" encoding="utf-16"?>
<JiwaDocument xmlns:jiwa="http://www.jiwa.com.au/xml/schemas" Type="JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.Plugin.Plugin">
  <RecID>b55d2449-0bfb-4124-bc59-4f4eadb378dc</RecID>
  <Name>Import P1...P10 Selling Prices</Name>
  <Description>Extends the inventory CSV import to include P1...P10 selling prices.</Description>
  <IsEnabled>true</IsEnabled>
  <IsIsolatedToOwnAppDomain>false</IsIsolatedToOwnAppDomain>
  <ExecutionOrder>0</ExecutionOrder>
  <Author>Jiwa Financials</Author>
  <Version />
  <Code>using Microsoft.VisualBasic;
using System;
using System.Collections;
using System.Collections.Generic;
using System.Data;
using System.Diagnostics;
using JiwaFinancials.Jiwa;
using System.Windows.Forms;
using System.Data.SqlClient;
using System.Drawing;

#region "FormPlugin"
public class FormPlugin : System.MarshalByRefObject, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.IJiwaFormPlugin
{

    public override object InitializeLifetimeService()
    {
        // returning null here will prevent the lease manager
        // from deleting the Object.
        return null;
    }

    public void SetupBeforeHandlers(JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.IJiwaForm JiwaForm, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.Plugin.Plugin Plugin)
    {
    }

    public void Setup(JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.IJiwaForm JiwaForm, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.Plugin.Plugin Plugin)
    {
    }
}
#endregion

#region "BusinessLogicPlugin"
public class BusinessLogicPlugin : System.MarshalByRefObject, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.IJiwaBusinessLogicPlugin
{

    {
        return null;
    }

    public void Setup(JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.IJiwaBusinessLogic JiwaBusinessLogic, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.Plugin.Plugin Plugin)
    {
		if (JiwaBusinessLogic is JiwaFinancials.Jiwa.JiwaInventory.Import.InventoryImport) {
			JiwaFinancials.Jiwa.JiwaInventory.Import.InventoryImport inventoryImport = (JiwaFinancials.Jiwa.JiwaInventory.Import.InventoryImport)JiwaBusinessLogic;
			AppendProperties(inventoryImport.DestinationProperties);
			inventoryImport.DestinationProperties.ReadEnd += DestinationProperties_ReadEnd; // We need to re-add our destination property if the collection is ever re-read.
		}
    }
	
	private void DestinationProperties_ReadEnd(object sender, System.EventArgs e)
	{
		JiwaFinancials.Jiwa.JiwaInventory.Import.DestinationPropertyCollection destinationPropertyCollection = (JiwaFinancials.Jiwa.JiwaInventory.Import.DestinationPropertyCollection)sender;
		AppendProperties(destinationPropertyCollection);				
	}
	
	private void AppendProperties(JiwaFinancials.Jiwa.JiwaInventory.Import.DestinationPropertyCollection destinationPropertyCollection)
	{				
		destinationPropertyCollection.Add(new JiwaFinancials.Jiwa.JiwaInventory.Import.DestinationProperty("Inventory.P1", "P1 Sell Price", 
											delegate(JiwaFinancials.Jiwa.JiwaInventory.Inventory inventory, string value, string rowData, string[] row, int rowNo, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaInventory.Import.Mapping mapping) 
											{
											inventory.SellingPrices["P1"].Price = Microsoft.VisualBasic.Information.IsNumeric(value) ? Decimal.Parse(value) : inventory.SellingPrices["P1"].Price;
											},
											new String[] {"P1", "P1 Price"}));
		
		destinationPropertyCollection.Add(new JiwaFinancials.Jiwa.JiwaInventory.Import.DestinationProperty("Inventory.P2", "P2 Sell Price", 
											delegate(JiwaFinancials.Jiwa.JiwaInventory.Inventory inventory, string value, string rowData, string[] row, int rowNo, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaInventory.Import.Mapping mapping) 
											{
											inventory.SellingPrices["P2"].Price = Microsoft.VisualBasic.Information.IsNumeric(value) ? Decimal.Parse(value) : inventory.SellingPrices["P2"].Price;
											},
											new String[] {"P2", "P2 Price"}));
		
		destinationPropertyCollection.Add(new JiwaFinancials.Jiwa.JiwaInventory.Import.DestinationProperty("Inventory.P3", "P3 Sell Price", 
											{
											inventory.SellingPrices["P3"].Price = Microsoft.VisualBasic.Information.IsNumeric(value) ? Decimal.Parse(value) : inventory.SellingPrices["P3"].Price;
											},
											new String[] {"P3", "P3 Price"}));
		
		destinationPropertyCollection.Add(new JiwaFinancials.Jiwa.JiwaInventory.Import.DestinationProperty("Inventory.P4", "P4 Sell Price", 
											{
											inventory.SellingPrices["P4"].Price = Microsoft.VisualBasic.Information.IsNumeric(value) ? Decimal.Parse(value) : inventory.SellingPrices["P4"].Price;
											},
											new String[] {"P4", "P4 Price"}));
		
		destinationPropertyCollection.Add(new JiwaFinancials.Jiwa.JiwaInventory.Import.DestinationProperty("Inventory.P5", "P5 Sell Price", 
											{
											inventory.SellingPrices["P5"].Price = Microsoft.VisualBasic.Information.IsNumeric(value) ? Decimal.Parse(value) : inventory.SellingPrices["P5"].Price;
											},
											new String[] {"P5", "P5 Price"}));
		
		destinationPropertyCollection.Add(new JiwaFinancials.Jiwa.JiwaInventory.Import.DestinationProperty("Inventory.P6", "P6 Sell Price", 
											{
											inventory.SellingPrices["P6"].Price = Microsoft.VisualBasic.Information.IsNumeric(value) ? Decimal.Parse(value) : inventory.SellingPrices["P6"].Price;
											},
											new String[] {"P6", "P6 Price"}));
		
		destinationPropertyCollection.Add(new JiwaFinancials.Jiwa.JiwaInventory.Import.DestinationProperty("Inventory.P7", "P7 Sell Price", 
											{
											inventory.SellingPrices["P7"].Price = Microsoft.VisualBasic.Information.IsNumeric(value) ? Decimal.Parse(value) : inventory.SellingPrices["P7"].Price;
											},
											new String[] {"P7", "P7 Price"}));
		
		destinationPropertyCollection.Add(new JiwaFinancials.Jiwa.JiwaInventory.Import.DestinationProperty("Inventory.P8", "P8 Sell Price", 
											{
											inventory.SellingPrices["P8"].Price = Microsoft.VisualBasic.Information.IsNumeric(value) ? Decimal.Parse(value) : inventory.SellingPrices["P8"].Price;
											},
											new String[] {"P8", "P8 Price"}));
		
		destinationPropertyCollection.Add(new JiwaFinancials.Jiwa.JiwaInventory.Import.DestinationProperty("Inventory.P9", "P9 Sell Price", 
											{
											inventory.SellingPrices["P9"].Price = Microsoft.VisualBasic.Information.IsNumeric(value) ? Decimal.Parse(value) : inventory.SellingPrices["P9"].Price;
											},
											new String[] {"P9", "P9 Price"}));
		
		destinationPropertyCollection.Add(new JiwaFinancials.Jiwa.JiwaInventory.Import.DestinationProperty("Inventory.P10", "P10 Sell Price", 
											{
											inventory.SellingPrices["P10"].Price = Microsoft.VisualBasic.Information.IsNumeric(value) ? Decimal.Parse(value) : inventory.SellingPrices["P10"].Price;
											},
											new String[] {"P10", "P10 Price"}));
	}
}
#endregion

#region "ApplicationManagerPlugin"
public class ApplicationManagerPlugin : System.MarshalByRefObject, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.IJiwaApplicationManagerPlugin
{

    {
        return null;
    }

    public void Setup(JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.Plugin.Plugin Plugin)
    {
    }
}
#endregion

#region "CustomFieldPlugin"
public class CustomFieldPlugin : System.MarshalByRefObject, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.IJiwaCustomFieldPlugin
{
    {
        return null;
    }

    public void FormatCell(JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.IJiwaBusinessLogic BusinessLogicHost, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.Controls.JiwaGrid GridObject, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.IJiwaForm FormObject, int Col, int Row, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.IJiwaCustomFieldValues HostObject, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.CustomFields.CustomField CustomField, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.CustomFields.CustomFieldValue CustomFieldValue)
    {
    }

    public void ReadData(JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.IJiwaBusinessLogic BusinessLogicHost, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.Controls.JiwaGrid GridObject, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.IJiwaForm FormObject, int Row, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.IJiwaCustomFieldValues HostObject, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.CustomFields.CustomField CustomField, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.CustomFields.CustomFieldValue CustomFieldValue)
    {
    }

    public void ButtonClicked(JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.IJiwaBusinessLogic BusinessLogicHost, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.Controls.JiwaGrid GridObject, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.IJiwaForm FormObject, int Col, int Row, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.IJiwaCustomFieldValues HostObject, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.CustomFields.CustomField CustomField, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.CustomFields.CustomFieldValue CustomFieldValue)
    {
    }
}
#endregion

#region "LineCustomFieldPlugin"
public class LineCustomFieldPlugin : System.MarshalByRefObject, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.IJiwaLineCustomFieldPlugin
{
    {
        return null;
    }

    public void FormatCell(JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.IJiwaBusinessLogic BusinessLogicHost, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.Controls.JiwaGrid GridObject, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.IJiwaForm FormObject, int Col, int Row, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.IJiwaLineCustomFieldValues HostItem, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.CustomFields.CustomField CustomField, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.CustomFields.CustomFieldValue CustomFieldValue)
    {
    }

    public void ReadData(JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.IJiwaBusinessLogic BusinessLogicHost, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.Controls.JiwaGrid GridObject, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.IJiwaForm FormObject, int Row, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.IJiwaLineCustomFieldValues HostItem, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.CustomFields.CustomField CustomField, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.CustomFields.CustomFieldValue CustomFieldValue)
    {
    }

    public void ButtonClicked(JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.IJiwaBusinessLogic BusinessLogicHost, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.Controls.JiwaGrid GridObject, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.IJiwaForm FormObject, int Col, int Row, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.IJiwaLineCustomFieldValues HostItem, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.CustomFields.CustomField CustomField, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.CustomFields.CustomFieldValue CustomFieldValue)
    {
    }
}
#endregion

#region "SystemSettingPlugin"
public class SystemSettingPlugin : System.MarshalByRefObject, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.IJiwaSystemSettingPlugin
{
    {
        return null;
    }

    public void FormatCell(JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.IJiwaBusinessLogic BusinessLogicHost, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.Controls.JiwaGrid GridObject, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.IJiwaForm FormObject, int Col, int Row, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.SystemSettings.Setting SystemSetting)
    {
    }

    public void ReadData(JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.IJiwaBusinessLogic BusinessLogicHost, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.Controls.JiwaGrid GridObject, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.IJiwaForm FormObject, int Row, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.SystemSettings.Setting SystemSetting)
    {
    }

    public void ButtonClicked(JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.IJiwaBusinessLogic BusinessLogicHost, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.Controls.JiwaGrid GridObject, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.IJiwaForm FormObject, int Col, int Row, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.SystemSettings.Setting SystemSetting)
    {
    }
}
#endregion

#region "ScheduledExecutionPlugin"
public class ScheduledExecutionPlugin : System.MarshalByRefObject, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.IJiwaScheduledExecutionPlugin
{
    public void Execute(JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.Plugin.Plugin Plugin, JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.Schedule.Schedule Schedule)
    {
    }


    public void OnServiceStart(JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.Plugin.Plugin Plugin)
    {
    }


    public void OnServiceStopping(JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.Plugin.Plugin Plugin)
    {
    }
}
#endregion</Code>
  <ExceptionPolicy>Report</ExceptionPolicy>
  <Language>CSharp</Language>
  <BusinessLogicCollection>
    <BusinessLogic>
      <RecID>a66bdc28-43b7-4b4b-8af1-1e163e50d096</RecID>
      <Description>Inventory Import</Description>
      <ClassName>JiwaFinancials.Jiwa.JiwaInventory.Import.InventoryImport</ClassName>
      <Assembly>JiwaInventory, Version=7.0.141.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=e30ce81e37f29c8c</Assembly>
    </BusinessLogic>
  </BusinessLogicCollection>
  <ReferenceCollection>
    <Reference>
      <RecID>f708ab4d-6cc4-4f2a-ac03-3805aca239f8</RecID>
      <AssemblyFullName>JiwaApplication, Version=7.0.141.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=e30ce81e37f29c8c</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>JiwaApplication.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\VSO\Jiwa 6\Jiwa\Built Files\JiwaApplication.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>c7bc11d2-29cb-4f97-9356-be401fd8e9c9</RecID>
      <AssemblyFullName>mscorlib, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>mscorlib.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\mscorlib.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>4a240ede-0fdf-44b5-86a4-70dce712ba57</RecID>
      <AssemblyFullName>System, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>System.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>e6f11094-c02a-4146-bb6f-4f3b714e8005</RecID>
      <AssemblyFullName>System.Data, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>System.Data.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_32\System.Data\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.Data.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>b533107a-6e31-4673-877c-8a67d957a832</RecID>
      <AssemblyFullName>JiwaODBC, Version=7.0.141.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=e30ce81e37f29c8c</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>JiwaODBC.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\VSO\Jiwa 6\Jiwa\Built Files\JiwaODBC.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>d7049a32-e10e-467d-b2f1-ef0f81a4fd7d</RecID>
      <AssemblyFullName>System.Xml, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>System.Xml.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Xml\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.Xml.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>1312c9ad-13c0-4e63-85d2-92432555ad4d</RecID>
      <AssemblyFullName>System.Runtime.Serialization, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>System.Runtime.Serialization.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Runtime.Serialization\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.Runtime.Serialization.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>188e8c6e-0b94-49d7-89a1-edd8be485716</RecID>
      <AssemblyFullName>System.Drawing, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>System.Drawing.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Drawing\v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\System.Drawing.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>2e780625-59ed-48f2-bda1-cbc1bbbb93da</RecID>
      <AssemblyFullName>Microsoft.SqlServer.Smo, Version=12.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=89845dcd8080cc91</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>Microsoft.SqlServer.Smo.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\windows\assembly\GAC_MSIL\Microsoft.SqlServer.Smo\12.0.0.0__89845dcd8080cc91\Microsoft.SqlServer.Smo.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>4c5764de-488d-454f-abb4-4b4134717c99</RecID>
      <AssemblyFullName>Microsoft.SqlServer.ConnectionInfo, Version=12.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=89845dcd8080cc91</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>Microsoft.SqlServer.ConnectionInfo.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\windows\assembly\GAC_MSIL\Microsoft.SqlServer.ConnectionInfo\12.0.0.0__89845dcd8080cc91\Microsoft.SqlServer.ConnectionInfo.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>254f1ec9-5988-4552-b945-1755d6c33835</RecID>
      <AssemblyFullName>Infragistics4.Win.v13.1, Version=13.1.20131.2060, Culture=neutral, PublicKeyToken=7dd5c3163f2cd0cb</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>Infragistics4.Win.v13.1.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\Infragistics4.Win.v13.1\v4.0_13.1.20131.2060__7dd5c3163f2cd0cb\Infragistics4.Win.v13.1.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>61f256a8-9f3a-4ba9-b204-2d369e23bfee</RecID>
      <AssemblyFullName>Microsoft.VisualBasic, Version=10.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>Microsoft.VisualBasic.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\Microsoft.VisualBasic\v4.0_10.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\Microsoft.VisualBasic.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>e3eb86ac-6886-459e-9f9f-533ce1f2571a</RecID>
      <AssemblyFullName>System.Windows.Forms, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>System.Windows.Forms.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Windows.Forms\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.Windows.Forms.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>682b33c8-7a92-40c0-884d-7bc51eaadd22</RecID>
      <AssemblyFullName>Infragistics4.Win.Misc.v13.1, Version=13.1.20131.2060, Culture=neutral, PublicKeyToken=7dd5c3163f2cd0cb</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>Infragistics4.Win.Misc.v13.1.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\Infragistics4.Win.Misc.v13.1\v4.0_13.1.20131.2060__7dd5c3163f2cd0cb\Infragistics4.Win.Misc.v13.1.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>9cb4f64d-1592-45cf-924e-fdb7a9d957e1</RecID>
      <AssemblyFullName>Infragistics4.Win.UltraWinEditors.v13.1, Version=13.1.20131.2060, Culture=neutral, PublicKeyToken=7dd5c3163f2cd0cb</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>Infragistics4.Win.UltraWinEditors.v13.1.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\Infragistics4.Win.UltraWinEditors.v13.1\v4.0_13.1.20131.2060__7dd5c3163f2cd0cb\Infragistics4.Win.UltraWinEditors.v13.1.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>75d18477-1fa9-4a46-b216-673d3b5d224d</RecID>
      <AssemblyFullName>Infragistics4.Win.UltraWinExplorerBar.v13.1, Version=13.1.20131.2060, Culture=neutral, PublicKeyToken=7dd5c3163f2cd0cb</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>Infragistics4.Win.UltraWinExplorerBar.v13.1.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\Infragistics4.Win.UltraWinExplorerBar.v13.1\v4.0_13.1.20131.2060__7dd5c3163f2cd0cb\Infragistics4.Win.UltraWinExplorerBar.v13.1.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>1a0242be-a141-42e7-8f29-ba72402c3f8b</RecID>
      <AssemblyFullName>Infragistics4.Win.UltraWinTree.v13.1, Version=13.1.20131.2060, Culture=neutral, PublicKeyToken=7dd5c3163f2cd0cb</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>Infragistics4.Win.UltraWinTree.v13.1.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\Infragistics4.Win.UltraWinTree.v13.1\v4.0_13.1.20131.2060__7dd5c3163f2cd0cb\Infragistics4.Win.UltraWinTree.v13.1.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>9af4e028-4e77-4216-965f-230329f9c2fb</RecID>
      <AssemblyFullName>FarPoint.Win.Spread, Version=8.35.20151.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=327c3516b1b18457</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>FarPoint.Win.Spread.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\windows\assembly\GAC_MSIL\FarPoint.Win.Spread\8.35.20151.0__327c3516b1b18457\FarPoint.Win.Spread.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>bc8fb8ab-c929-4c3b-9dac-c66d0f1bc2f3</RecID>
      <AssemblyFullName>Infragistics4.Win.UltraWinTabControl.v13.1, Version=13.1.20131.2060, Culture=neutral, PublicKeyToken=7dd5c3163f2cd0cb</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>Infragistics4.Win.UltraWinTabControl.v13.1.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\Infragistics4.Win.UltraWinTabControl.v13.1\v4.0_13.1.20131.2060__7dd5c3163f2cd0cb\Infragistics4.Win.UltraWinTabControl.v13.1.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>a6ba21fc-fa16-46ab-9ba4-f1f9d621bc79</RecID>
      <AssemblyFullName>Infragistics4.Win.UltraWinToolbars.v13.1, Version=13.1.20131.2060, Culture=neutral, PublicKeyToken=7dd5c3163f2cd0cb</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>Infragistics4.Win.UltraWinToolbars.v13.1.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\Infragistics4.Win.UltraWinToolbars.v13.1\v4.0_13.1.20131.2060__7dd5c3163f2cd0cb\Infragistics4.Win.UltraWinToolbars.v13.1.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>2a42b2dd-0f35-4645-8025-64801222fb57</RecID>
      <AssemblyFullName>Infragistics4.Win.UltraWinStatusBar.v13.1, Version=13.1.20131.2060, Culture=neutral, PublicKeyToken=7dd5c3163f2cd0cb</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>Infragistics4.Win.UltraWinStatusBar.v13.1.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\Infragistics4.Win.UltraWinStatusBar.v13.1\v4.0_13.1.20131.2060__7dd5c3163f2cd0cb\Infragistics4.Win.UltraWinStatusBar.v13.1.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>9974ebbe-e5c1-4af6-83ee-1559a0a8d50d</RecID>
      <AssemblyFullName>Infragistics4.Win.UltraWinListView.v13.1, Version=13.1.20131.2060, Culture=neutral, PublicKeyToken=7dd5c3163f2cd0cb</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>Infragistics4.Win.UltraWinListView.v13.1.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\Infragistics4.Win.UltraWinListView.v13.1\v4.0_13.1.20131.2060__7dd5c3163f2cd0cb\Infragistics4.Win.UltraWinListView.v13.1.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>04548a45-41a3-4a84-afba-bd88e9c4ff44</RecID>
      <AssemblyFullName>ActiproSoftware.SyntaxEditor.WinForms, Version=12.1.304.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=c27e062d3c1a4763</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>ActiproSoftware.SyntaxEditor.WinForms.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\windows\assembly\GAC_MSIL\ActiproSoftware.SyntaxEditor.WinForms\12.1.304.0__c27e062d3c1a4763\ActiproSoftware.SyntaxEditor.WinForms.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>2b34a61a-55a4-4ae4-b307-eb2a49241afb</RecID>
      <AssemblyFullName>ZetaHtmlEditControl, Version=1.1.0.3, Culture=neutral, PublicKeyToken=2e2e5ba5da72b6c0</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>ZetaHtmlEditControl.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\VSO\Jiwa 6\Jiwa\Built Files\ZetaHtmlEditControl.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>e0cb2695-beb9-4b99-aa59-b75f83af8a1c</RecID>
      <AssemblyFullName>ActiproSoftware.SyntaxEditor.Addons.DotNet.WinForms, Version=12.1.304.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=c27e062d3c1a4763</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>ActiproSoftware.SyntaxEditor.Addons.DotNet.WinForms.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\windows\assembly\GAC_MSIL\ActiproSoftware.SyntaxEditor.Addons.DotNet.WinForms\12.1.304.0__c27e062d3c1a4763\ActiproSoftware.SyntaxEditor.Addons.DotNet.WinForms.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>ffd0ebf4-2b6a-4c66-b973-5ae64d6e69bf</RecID>
      <AssemblyFullName>JiwaEncryption, Version=7.0.141.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=e30ce81e37f29c8c</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>JiwaEncryption.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\VSO\Jiwa 6\Jiwa\Built Files\JiwaEncryption.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>0426fae0-1b9a-4941-88c1-7d139aff10b0</RecID>
      <AssemblyFullName>JiwaSendEmail, Version=7.0.141.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=e30ce81e37f29c8c</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>JiwaSendEmail.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\VSO\Jiwa 6\Jiwa\Built Files\JiwaSendEmail.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>c9f9db3e-a747-4355-867a-149d9defad5e</RecID>
      <AssemblyFullName>Microsoft.Office.Interop.Outlook, Version=15.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=71e9bce111e9429c</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>Microsoft.Office.Interop.Outlook.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\windows\assembly\GAC_MSIL\Microsoft.Office.Interop.Outlook\15.0.0.0__71e9bce111e9429c\Microsoft.Office.Interop.Outlook.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>2e24226e-b96e-46d2-bea0-fe7bcb5f1eb3</RecID>
      <AssemblyFullName>System.Security, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>System.Security.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Security\v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\System.Security.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>70d3867d-704f-4424-b2e9-66592d8ec0b4</RecID>
      <AssemblyFullName>Microsoft.SqlServer.Dac, Version=12.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>Microsoft.SqlServer.Dac.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\VSO\Jiwa 6\Jiwa\Built Files\Microsoft.SqlServer.Dac.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>8a241f6d-2e0e-4e0b-9ea8-d80032516d75</RecID>
      <AssemblyFullName>CrystalDecisions.CrystalReports.Engine, Version=13.0.2000.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692fbea5521e1304</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\windows\assembly\GAC_MSIL\CrystalDecisions.CrystalReports.Engine\13.0.2000.0__692fbea5521e1304\CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>43e25c5d-5f77-4866-9957-a7176e06bc59</RecID>
      <AssemblyFullName>CrystalDecisions.Shared, Version=13.0.2000.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692fbea5521e1304</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>CrystalDecisions.Shared.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\windows\assembly\GAC_MSIL\CrystalDecisions.Shared\13.0.2000.0__692fbea5521e1304\CrystalDecisions.Shared.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>fcae141c-e863-4def-9706-d5beead5dd07</RecID>
      <AssemblyFullName>CrystalDecisions.ReportAppServer.ClientDoc, Version=13.0.2000.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692fbea5521e1304</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>CrystalDecisions.ReportAppServer.ClientDoc.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\windows\assembly\GAC_MSIL\CrystalDecisions.ReportAppServer.ClientDoc\13.0.2000.0__692fbea5521e1304\CrystalDecisions.ReportAppServer.ClientDoc.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>5f6c725b-1518-4e74-b1e7-710bfe22076f</RecID>
      <AssemblyFullName>CrystalDecisions.ReportAppServer.Controllers, Version=13.0.2000.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692fbea5521e1304</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>CrystalDecisions.ReportAppServer.Controllers.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\windows\assembly\GAC_MSIL\CrystalDecisions.ReportAppServer.Controllers\13.0.2000.0__692fbea5521e1304\CrystalDecisions.ReportAppServer.Controllers.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>5ae216ef-54bc-458f-938e-1f70b2d00035</RecID>
      <AssemblyFullName>System.Core, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>System.Core.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Core\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.Core.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>c1899d4d-643e-4659-b56a-ad481e6bc8f7</RecID>
      <AssemblyFullName>Infragistics4.Win.AppStylistSupport.v13.1, Version=13.1.20131.2060, Culture=neutral, PublicKeyToken=7dd5c3163f2cd0cb</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>Infragistics4.Win.AppStylistSupport.v13.1.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\Infragistics4.Win.AppStylistSupport.v13.1\v4.0_13.1.20131.2060__7dd5c3163f2cd0cb\Infragistics4.Win.AppStylistSupport.v13.1.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>831182e0-bf75-49f5-8a9e-970f46ee76fa</RecID>
      <AssemblyFullName>JiwaLib, Version=7.0.141.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=e30ce81e37f29c8c</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>JiwaLib.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\VSO\Jiwa 6\Jiwa\Built Files\JiwaLib.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>697c8384-912d-412e-8bc3-99f3c97c1758</RecID>
      <AssemblyFullName>CrystalDecisions.Windows.Forms, Version=13.0.2000.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692fbea5521e1304</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>CrystalDecisions.Windows.Forms.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\windows\assembly\GAC_MSIL\CrystalDecisions.Windows.Forms\13.0.2000.0__692fbea5521e1304\CrystalDecisions.Windows.Forms.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>e4086f43-8004-46cf-919e-40465103eb6f</RecID>
      <AssemblyFullName>Infragistics4.Win.UltraWinSchedule.v13.1, Version=13.1.20131.2060, Culture=neutral, PublicKeyToken=7dd5c3163f2cd0cb</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>Infragistics4.Win.UltraWinSchedule.v13.1.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\Infragistics4.Win.UltraWinSchedule.v13.1\v4.0_13.1.20131.2060__7dd5c3163f2cd0cb\Infragistics4.Win.UltraWinSchedule.v13.1.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>53939def-357a-4127-afa0-bfa69c77b2e6</RecID>
      <AssemblyFullName>Infragistics4.Win.UltraWinGrid.v13.1, Version=13.1.20131.2060, Culture=neutral, PublicKeyToken=7dd5c3163f2cd0cb</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>Infragistics4.Win.UltraWinGrid.v13.1.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\Infragistics4.Win.UltraWinGrid.v13.1\v4.0_13.1.20131.2060__7dd5c3163f2cd0cb\Infragistics4.Win.UltraWinGrid.v13.1.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>b4c6cf9f-51a5-48f7-8804-1d4f993a47be</RecID>
      <AssemblyFullName>Infragistics4.Shared.v13.1, Version=13.1.20131.2060, Culture=neutral, PublicKeyToken=7dd5c3163f2cd0cb</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>Infragistics4.Shared.v13.1.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\Infragistics4.Shared.v13.1\v4.0_13.1.20131.2060__7dd5c3163f2cd0cb\Infragistics4.Shared.v13.1.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>5a3c9f2a-ac8c-4f8a-94ed-07fa865ee624</RecID>
      <AssemblyFullName>ActiproSoftware.Shared.WinForms, Version=12.1.304.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=c27e062d3c1a4763</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>ActiproSoftware.Shared.WinForms.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\windows\assembly\GAC_MSIL\ActiproSoftware.Shared.WinForms\12.1.304.0__c27e062d3c1a4763\ActiproSoftware.Shared.WinForms.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>277ad0c1-7f54-408d-9026-0d9ac03383ce</RecID>
      <AssemblyFullName>FarPoint.Win, Version=8.35.20151.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=327c3516b1b18457</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>FarPoint.Win.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\windows\assembly\GAC_MSIL\FarPoint.Win\8.35.20151.0__327c3516b1b18457\FarPoint.Win.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>c9585f1a-9be0-4f50-baa5-8eea9cb2d6da</RecID>
      <AssemblyFullName>CrystalDecisions.ReportAppServer.ReportDefModel, Version=13.0.2000.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692fbea5521e1304</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>CrystalDecisions.ReportAppServer.ReportDefModel.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\windows\assembly\GAC_MSIL\CrystalDecisions.ReportAppServer.ReportDefModel\13.0.2000.0__692fbea5521e1304\CrystalDecisions.ReportAppServer.ReportDefModel.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>3014f6f7-e04d-442d-919b-885badf73c08</RecID>
      <AssemblyFullName>JiwaInventory, Version=7.0.141.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=e30ce81e37f29c8c</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>JiwaInventory.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\VSO\Jiwa 6\Jiwa\Built Files\JiwaInventory.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>c45e39f6-33fa-4d99-88f4-1564c7fe9ad0</RecID>
      <AssemblyFullName>JiwaJournalSets, Version=7.0.141.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=e30ce81e37f29c8c</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>JiwaJournalSets.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\VSO\Jiwa 6\Jiwa\Built Files\JiwaJournalSets.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>8514004f-d226-4a47-9953-b2853bdf7174</RecID>
      <AssemblyFullName>LumenWorks.Framework.IO, Version=7.0.141.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=e30ce81e37f29c8c</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>LumenWorks.Framework.IO.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\VSO\Jiwa 6\Jiwa\Built Files\LumenWorks.Framework.IO.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
  </ReferenceCollection>
  <Images>
    <Image>
      <RecID xmlns="JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.Plugin.XML">79027abe-849d-4753-a84b-3b384ce84dac</RecID>
      <LastSavedDateTime xmlns="JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.Plugin.XML">2015-10-29T11:07:11.683</LastSavedDateTime>
      <Picture xmlns="JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.Plugin.XML">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</Picture>
      <ItemNo xmlns="JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.Plugin.XML">1</ItemNo>
    </Image>
  </Images>
</JiwaDocument>