﻿<?xml version="1.0" encoding="utf-16"?>
<JiwaDocument xmlns:jiwa="http://www.jiwa.com.au/xml/schemas" Type="JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.Plugin.Plugin">
  <RecID>904d4feb-2d6e-40d1-aa84-11145376550f</RecID>
  <Name>Manual BO Release Batch Extend Ranges</Name>
  <Description>Adds 2 ranges to the Manual BO Realse Batch form which are passed to the stored procedure used to return results to the BackOrders grid.&amp;#13;&amp;#10;&amp;#13;&amp;#10;The Documents tab contains a SQL script to create a custom stored procedure which accepts the two extra parameters.</Description>
  <IsEnabled>true</IsEnabled>
  <IsIsolatedToOwnAppDomain>false</IsIsolatedToOwnAppDomain>
  <ExecutionOrder>0</ExecutionOrder>
  <Author>Jiwa Financialss</Author>
  <Version>7.2.0</Version>
  <Code>Imports System
Imports JiwaFinancials.Jiwa
Imports Microsoft.VisualBasic
Imports System.Windows.Forms
Imports System.Data.SqlClient
Imports System.Drawing
Imports System.Data
Imports ServiceStack
Imports ServiceStack.DataAnnotations
Imports ServiceStack.Model
Imports System.Reflection

Public Class FormPlugin
    Inherits System.MarshalByRefObject
    Implements JiwaApplication.IJiwaFormPlugin

    Public Overrides Function InitializeLifetimeService() As Object
        ' returning null here will prevent the lease manager
        ' from deleting the Object.
        Return Nothing
    End Function

    Public Sub SetupBeforeHandlers(ByVal JiwaForm As JiwaApplication.IJiwaForm, ByVal Plugin As JiwaApplication.Plugin.Plugin) Implements JiwaApplication.IJiwaFormPlugin.SetupBeforeHandlers
		' Add handler for button click which we want to intercept
		Dim manualBoReleaseForm As JiwaFinancials.Jiwa.JiwaManualBOBatchUI.MainForm = JiwaForm
		AddHandler manualBoReleaseForm.GetCandidatesUltraButton.Click, AddressOf GetCandidatesUltraButton_Click
    End Sub

    Public Sub Setup(ByVal JiwaForm As JiwaApplication.IJiwaForm, ByVal Plugin As JiwaApplication.Plugin.Plugin) Implements JiwaApplication.IJiwaFormPlugin.Setup
		' Add our new ranges to the grid
		Dim manualBoReleaseForm As JiwaFinancials.Jiwa.JiwaManualBOBatchUI.MainForm = JiwaForm
		
		manualBoReleaseForm.grdRanges.AddColumn("StockReceivedDate", New FarPoint.Win.Spread.CellType.DateTimeCellType(), "Stock Received Date", 8, False, True, False, False, 255, False, False, 0, False)
        manualBoReleaseForm.grdRanges.AddColumn("DeliveryZone", New JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.JiwaManageGrid.JiwaTextCellType(), "Delivery Zone", 10, False, True, False, True, 50, False, False, 0, False)

        manualBoReleaseForm.grdRanges.GridText("StockReceivedDate", 0) = New DateTime(DateTime.Today.Year, DateTime.Today.Month, 1)
        manualBoReleaseForm.grdRanges.GridText("StockReceivedDate", 1) =  DateTime.Today

        manualBoReleaseForm.grdRanges.GridText("DeliveryZone", 0) =  ""
        manualBoReleaseForm.grdRanges.GridText("DeliveryZone", 1) = ""
    End Sub

	Private Sub GetCandidatesUltraButton_Click(sender As Object, e As EventArgs)
		Dim manualBoReleaseForm As JiwaFinancials.Jiwa.JiwaManualBOBatchUI.MainForm = sender.FindForm()
		Dim oldCursor As Cursor = manualBoReleaseForm.Cursor
		Try
			manualBoReleaseForm.Cursor = Cursors.WaitCursor			
			AddRange(manualBoReleaseForm.OrderByUltraOptionSet.CheckedIndex, manualBoReleaseForm)
			manualBoReleaseForm.CheckEditStatus()
		Finally
			manualBoReleaseForm.Cursor = oldCursor
		End Try
		
		' Invoke the private method of the form to display the lines
		'manualBoReleaseForm.GetType.InvokeMember("DisplayBatchLines", BindingFlags.NonPublic Or BindingFlags.Instance, Nothing, Me, Nothing)
		Dim dynMethod As MethodInfo = manualBoReleaseForm.GetType().GetMethod("DisplayBatchLines", BindingFlags.NonPublic Or BindingFlags.Instance)
		dynMethod.Invoke(manualBoReleaseForm, Nothing)
		
		' Now cancel the form handling the click of the button
		Throw New JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.Exceptions.ClientCancelledException()
	End Sub
	
	Public Sub AddRange(ByVal OrderBy As Integer, manualBoReleaseForm As JiwaFinancials.Jiwa.JiwaManualBOBatchUI.MainForm)

	   Dim SQLReader As SqlDataReader = Nothing
	   Dim SQLParam As SqlParameter
	   
		Try
			With manualBoReleaseForm.Manager.Database
				Dim SQL As String = "usp_JIWA_ReadBackOrderDetailsList_Test" 'manualBoReleaseForm.ManualBOBatch.SystemSettings.ReadBackOrderDetailsListStoredProcedureName

				Using SQLCmd As SqlCommand = New SqlCommand(SQL, .SQLConnection, .SQLTransaction)
					SQLCmd.CommandType = System.Data.CommandType.StoredProcedure

					SQLParam = New SqlParameter("@IN_LogicalID", System.Data.SqlDbType.Char)
					SQLParam.Value = manualBoReleaseForm.ManualBOBatch.Warehouse.IN_LogicalID
					SQLCmd.Parameters.Add(SQLParam)

					SQLParam = New SqlParameter("@From_InvoiceNo", System.Data.SqlDbType.VarChar)
					SQLParam.Value = manualBoReleaseForm.ManualBOBatch.Ranges.SalesOrder.From.InvoiceNo

					SQLParam = New SqlParameter("@To_InvoiceNo", System.Data.SqlDbType.VarChar)
					SQLParam.Value = manualBoReleaseForm.ManualBOBatch.Ranges.SalesOrder.To.InvoiceNo

					SQLParam = New SqlParameter("@From_ExpectedDeliveryDate", System.Data.SqlDbType.DateTime)
					SQLParam.Value = manualBoReleaseForm.ManualBOBatch.Ranges.ExpectedDeliveryDate.From

					SQLParam = New SqlParameter("@To_ExpectedDeliveryDate", System.Data.SqlDbType.DateTime)
					SQLParam.Value = manualBoReleaseForm.ManualBOBatch.Ranges.ExpectedDeliveryDate.To.Date.AddDays(1).AddMilliseconds(-1)

					SQLParam = New SqlParameter("@From_DebtorAccountNo", System.Data.SqlDbType.VarChar)
					SQLParam.Value = manualBoReleaseForm.ManualBOBatch.Ranges.Debtor.From.AccountNo

					SQLParam = New SqlParameter("@To_DebtorAccountNo", System.Data.SqlDbType.VarChar)
					SQLParam.Value = manualBoReleaseForm.ManualBOBatch.Ranges.Debtor.To.AccountNo

					SQLParam = New SqlParameter("@From_PartNo", System.Data.SqlDbType.VarChar)
					SQLParam.Value = manualBoReleaseForm.ManualBOBatch.Ranges.Inventory.From.PartNo

					SQLParam = New SqlParameter("@To_PartNo", System.Data.SqlDbType.VarChar)
					SQLParam.Value = manualBoReleaseForm.ManualBOBatch.Ranges.Inventory.To.PartNo

					SQLParam = New SqlParameter("@From_BillType", System.Data.SqlDbType.SmallInt)
					SQLParam.Value = manualBoReleaseForm.ManualBOBatch.Ranges.BillType.From

					SQLParam = New SqlParameter("@To_BillType", System.Data.SqlDbType.SmallInt)
					SQLParam.Value = manualBoReleaseForm.ManualBOBatch.Ranges.BillType.To

					SQLParam = New SqlParameter("@From_WholesaleInvoice", System.Data.SqlDbType.SmallInt)
					SQLParam.Value = manualBoReleaseForm.ManualBOBatch.Ranges.InvoiceType.From

					SQLParam = New SqlParameter("@To_WholesaleInvoice", System.Data.SqlDbType.SmallInt)
					SQLParam.Value = manualBoReleaseForm.ManualBOBatch.Ranges.InvoiceType.To

					SQLParam = New SqlParameter("@From_OrderType", System.Data.SqlDbType.SmallInt)
					SQLParam.Value = manualBoReleaseForm.ManualBOBatch.Ranges.OrderType.From

					SQLParam = New SqlParameter("@To_OrderType", System.Data.SqlDbType.SmallInt)
					SQLParam.Value = manualBoReleaseForm.ManualBOBatch.Ranges.OrderType.To

					SQLParam = New SqlParameter("@OrderBy", System.Data.SqlDbType.SmallInt)
					SQLParam.Value = OrderBy
					
					SQLParam = New SqlParameter("@From_StockReceivedDate", System.Data.SqlDbType.Date)
					SQLParam.Value = manualBoReleaseForm.grdRanges.GridText("StockReceivedDate", 0)
					
					SQLParam = New SqlParameter("@To_StockReceivedDate", System.Data.SqlDbType.Date)
					SQLParam.Value = manualBoReleaseForm.grdRanges.GridText("StockReceivedDate", 1)
					
					SQLParam = New SqlParameter("@From_DeliveryZone", System.Data.SqlDbType.VarChar)
					SQLParam.Value = manualBoReleaseForm.grdRanges.GridText("DeliveryZone", 0)
					
					SQLParam = New SqlParameter("@To_DeliveryZone", System.Data.SqlDbType.VarChar)
					SQLParam.Value = manualBoReleaseForm.grdRanges.GridText("DeliveryZone", 1)

					SQLReader = .ExecuteReader(SQLCmd)

					manualBoReleaseForm.ManualBOBatch.BatchLines.RemoveAll()
					manualBoReleaseForm.ManualBOBatch.InventoryItems.RemoveAll()

					Dim OrdersOnBackID As String = ""
					Dim InventoryID As String = ""
					Dim InvoiceID As String = ""
					Dim newInventoryItem As JiwaManualBOBatch.InventoryItem = Nothing
					Dim newSalesOrder As JiwaManualBOBatch.SalesOrder = Nothing
					Dim newBatchLine As JiwaManualBOBatch.BatchLine = Nothing
					
					Do While SQLReader.Read = True
						OrdersOnBackID = .Sanitise(SQLReader, "OrdersOnBackID").ToString.Trim()
						If OrdersOnBackID.Trim.Length &gt; 0 And BackOrderExists(manualBoReleaseForm.ManualBOBatch, OrdersOnBackID) = False Then
							InventoryID = .Sanitise(SQLReader, "InventoryID").ToString.Trim()
							If manualBoReleaseForm.ManualBOBatch.InventoryItems.Contains(InventoryID) = False Then
								newInventoryItem = manualBoReleaseForm.Manager.CollectionItemFactory.CreateCollectionItem(Of JiwaManualBOBatch.InventoryItem)
								newInventoryItem.Inventory.ReadRecord(InventoryID)
								
								'newInventoryItem.QuantityAvailable = .Sanitise(SQLReader, "QuantityAvailable")
								' Can't set the private property using above, so we using some reflection inside our SetPrivatePropertyValue static function to set it.
								SetPrivatePropertyValue(Of JiwaManualBOBatch.InventoryItem)(newInventoryItem, "QuantityAvailable", .Sanitise(SQLReader, "QuantityAvailable"))
																
								newInventoryItem.RecID = InventoryID
								manualBoReleaseForm.ManualBOBatch.InventoryItems.Add(newInventoryItem)
							End If

							InvoiceID = .Sanitise(SQLReader, "InvoiceID").ToString.Trim()
							If manualBoReleaseForm.ManualBOBatch.SalesOrders.Contains(InvoiceID) = False Then
								newSalesOrder = manualBoReleaseForm.Manager.CollectionItemFactory.CreateCollectionItem(Of JiwaManualBOBatch.SalesOrder)
								newSalesOrder.SalesOrder.ReadRecord(InvoiceID)
								
								'newSalesOrder.InvoiceHistoryID = .Sanitise(SQLReader, "InvoiceHistoryID").ToString.Trim()
								' Can't set the private property using above, so we using some reflection inside our SetPrivatePropertyValue static function to set it.
								SetPrivatePropertyValue(Of JiwaManualBOBatch.SalesOrder)(newSalesOrder, "InvoiceHistoryID", .Sanitise(SQLReader, "InvoiceHistoryID").ToString.Trim)
								SetPrivatePropertyValue(Of JiwaManualBOBatch.SalesOrder)(newSalesOrder, "InvoiceHistoryNo", .Sanitise(SQLReader, "HistoryNo"))
								
								newSalesOrder.RecID = InvoiceID
								manualBoReleaseForm.ManualBOBatch.SalesOrders.Add(newSalesOrder)
							End If

							newBatchLine = manualBoReleaseForm.Manager.CollectionItemFactory.CreateCollectionItem(Of JiwaManualBOBatch.BatchLine)
							'newBatchLine.IN_OnBackOrder_OrdersOnBackID = OrdersOnBackID
							SetPrivatePropertyValue(Of JiwaManualBOBatch.BatchLine)(newBatchLine, "OrdersOnBackID", OrdersOnBackID)
							
							'newBatchLine.InventoryItemKey = InventoryID
							SetPrivatePropertyValue(Of JiwaManualBOBatch.BatchLine)(newBatchLine, "InventoryItemKey", InventoryID)
							
							'newBatchLine.BackOrderQuantity = .Sanitise(SQLReader, "BackOrderQuantity")
							SetPrivatePropertyValue(Of JiwaManualBOBatch.BatchLine)(newBatchLine, "BackOrderQuantity", InventoryID)
							
							'newBatchLine.BackOrderValue = .Sanitise(SQLReader, "BackOrderValue")
							SetPrivatePropertyValue(Of JiwaManualBOBatch.BatchLine)(newBatchLine, "BackOrderValue", .Sanitise(SQLReader, "BackOrderValue"))
							
							'newBatchLine.SalesOrderItemKey = InvoiceID
							SetPrivatePropertyValue(Of JiwaManualBOBatch.BatchLine)(newBatchLine, "SalesOrderItemKey", InvoiceID)
							
							'newBatchLine.BackOrderPriority = .Sanitise(SQLReader, "Priority")
							SetPrivatePropertyValue(Of JiwaManualBOBatch.BatchLine)(newBatchLine, "BackOrderPriority", .Sanitise(SQLReader, "Priority"))
							
							'newBatchLine.BackOrderPriorityWeight = .Sanitise(SQLReader, "PriorityWeight")
							SetPrivatePropertyValue(Of JiwaManualBOBatch.BatchLine)(newBatchLine, "BackOrderPriorityWeight", .Sanitise(SQLReader, "PriorityWeight"))
							
							'newBatchLine.InvoiceLineID = .Sanitise(SQLReader, "InvoiceLineID").ToString.Trim()
							SetPrivatePropertyValue(Of JiwaManualBOBatch.BatchLine)(newBatchLine, "InvoiceLineID", .Sanitise(SQLReader, "InvoiceLineID"))
							
							'newBatchLine.KitType = .Sanitise(SQLReader, "KitType")
							SetPrivatePropertyValue(Of JiwaManualBOBatch.BatchLine)(newBatchLine, "KitType", .Sanitise(SQLReader, "KitType"))
							
							manualBoReleaseForm.ManualBOBatch.BatchLines.Add(newBatchLine)
							manualBoReleaseForm.ManualBOBatch.InventoryItems.RecalculateAvailable(manualBoReleaseForm.ManualBOBatch.InventoryItems(newBatchLine.InventoryItemKey).Inventory.InventoryID)
						End If
					Loop

					SQLReader.Close()
				End Using
			End With
		
		Finally
			If Not SQLReader Is Nothing Then
				SQLReader.Close()
			End If
		End Try

	End Sub
	
	Private Function BackOrderExists(ManualBOBatch As JiwaManualBOBatch.ManualBOBatch, ByVal BackOrderID As String) As Boolean
        For Each existingBatchLine As JiwaManualBOBatch.BatchLine In ManualBOBatch.BatchLines
            If existingBatchLine.IN_OnBackOrder_OrdersOnBackID = BackOrderID Then
                Return True
            End If
        Next
        Return False
    End Function
	
	Public Shared Sub SetPrivatePropertyValue(Of T)(ByVal objectInstance As T, ByVal propertyName As String, ByVal newValue As Object)
    	For Each fieldInfo As FieldInfo In objectInstance.[GetType]().GetFields(BindingFlags.Instance Or BindingFlags.NonPublic)
	        If fieldInfo.Name.ToLower().Contains(propertyName.ToLower()) Then
	            fieldInfo.SetValue(objectInstance, newValue)
	            Exit For
	        End If
	    Next
	End Sub
	
End Class
</Code>
  <ExceptionPolicy>Report</ExceptionPolicy>
  <Language>VisualBasic</Language>
  <PluginFormCollection>
    <PluginForm>
      <RecID>93fcca4e-f06a-481d-bdb4-9e54b3e5012e</RecID>
      <Description>Manual Back Order Release</Description>
      <ClassName>JiwaFinancials.Jiwa.JiwaManualBOBatchUI.MainForm</ClassName>
    </PluginForm>
  </PluginFormCollection>
  <ReferenceCollection>
    <Reference>
      <RecID>620607ba-372e-4146-8d0f-1ba8d000552d</RecID>
      <AssemblyFullName>JiwaApplication, Version=7.2.1.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=e30ce81e37f29c8c</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>JiwaApplication.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Program Files (x86)\Jiwa Financials\Jiwa 7.2.1\JiwaApplication.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>edc76f37-e549-457a-a695-acbff5feb527</RecID>
      <AssemblyFullName>mscorlib, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>mscorlib.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\mscorlib.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>8515cd7a-a06e-4c67-9613-3b97c97c98f7</RecID>
      <AssemblyFullName>System, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>System.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>045a1d7a-de82-431d-b86d-3877e471d2d2</RecID>
      <AssemblyFullName>Microsoft.VisualBasic, Version=10.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>Microsoft.VisualBasic.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\Microsoft.VisualBasic\v4.0_10.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\Microsoft.VisualBasic.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>1578da6a-d18c-4c22-bc54-cb5d7460f6b8</RecID>
      <AssemblyFullName>System.Drawing, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>System.Drawing.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Drawing\v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\System.Drawing.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>94158fbf-05dc-43ac-aa9a-2bd279fc6bfd</RecID>
      <AssemblyFullName>JiwaODBC, Version=7.2.1.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=e30ce81e37f29c8c</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>JiwaODBC.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Program Files (x86)\Jiwa Financials\Jiwa 7.2.1\JiwaODBC.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>3a7cba5b-af4b-470d-9ded-3273323cdb1f</RecID>
      <AssemblyFullName>System.Data, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>System.Data.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_32\System.Data\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.Data.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>6fd8b4e7-386d-4fd5-8587-a5de223715fc</RecID>
      <AssemblyFullName>System.Xml, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>System.Xml.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Xml\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.Xml.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>286f2d50-8b7b-43a2-b334-9a76d6321d3f</RecID>
      <AssemblyFullName>System.Runtime.Serialization, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>System.Runtime.Serialization.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Runtime.Serialization\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.Runtime.Serialization.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>af2b2d35-6f69-460b-9523-af010ec8f708</RecID>
      <AssemblyFullName>System.Windows.Forms, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>System.Windows.Forms.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Windows.Forms\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.Windows.Forms.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>3025c492-826d-456c-9dd9-b80188e1fc16</RecID>
      <AssemblyFullName>JiwaServiceModel, Version=7.2.1.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=e30ce81e37f29c8c</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>JiwaServiceModel.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Program Files (x86)\Jiwa Financials\Jiwa 7.2.1\JiwaServiceModel.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>79e04d54-67ec-4964-9402-e0545d64ffae</RecID>
      <AssemblyFullName>Infragistics4.Win.Misc.v13.1, Version=13.1.20131.2060, Culture=neutral, PublicKeyToken=7dd5c3163f2cd0cb</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>Infragistics4.Win.Misc.v13.1.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Program Files (x86)\Jiwa Financials\Jiwa 7.2.1\Infragistics4.Win.Misc.v13.1.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>6ee80596-8a3d-4916-8564-96043f056b52</RecID>
      <AssemblyFullName>Infragistics4.Win.UltraWinEditors.v13.1, Version=13.1.20131.2060, Culture=neutral, PublicKeyToken=7dd5c3163f2cd0cb</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>Infragistics4.Win.UltraWinEditors.v13.1.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Program Files (x86)\Jiwa Financials\Jiwa 7.2.1\Infragistics4.Win.UltraWinEditors.v13.1.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>2bdc7ef4-ad43-44bf-9ccc-192c5fdb8bf4</RecID>
      <AssemblyFullName>Infragistics4.Win.v13.1, Version=13.1.20131.2060, Culture=neutral, PublicKeyToken=7dd5c3163f2cd0cb</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>Infragistics4.Win.v13.1.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Program Files (x86)\Jiwa Financials\Jiwa 7.2.1\Infragistics4.Win.v13.1.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>d4dbb9be-946d-420a-b1fb-35dd03115c8a</RecID>
      <AssemblyFullName>Microsoft.SqlServer.Smo, Version=14.100.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=89845dcd8080cc91</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>Microsoft.SqlServer.Smo.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Program Files (x86)\Jiwa Financials\Jiwa 7.2.1\Microsoft.SqlServer.Smo.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>aa807d02-fbe8-4838-b6f1-944531c71a37</RecID>
      <AssemblyFullName>Microsoft.SqlServer.ConnectionInfo, Version=14.100.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=89845dcd8080cc91</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>Microsoft.SqlServer.ConnectionInfo.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Program Files (x86)\Jiwa Financials\Jiwa 7.2.1\Microsoft.SqlServer.ConnectionInfo.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>f2487c9f-e454-448c-a16e-80de18a32e6f</RecID>
      <AssemblyFullName>Infragistics4.Win.UltraWinExplorerBar.v13.1, Version=13.1.20131.2060, Culture=neutral, PublicKeyToken=7dd5c3163f2cd0cb</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>Infragistics4.Win.UltraWinExplorerBar.v13.1.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Program Files (x86)\Jiwa Financials\Jiwa 7.2.1\Infragistics4.Win.UltraWinExplorerBar.v13.1.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>22931dd0-334f-4140-b635-3c0e41518238</RecID>
      <AssemblyFullName>Infragistics4.Win.UltraWinTree.v13.1, Version=13.1.20131.2060, Culture=neutral, PublicKeyToken=7dd5c3163f2cd0cb</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>Infragistics4.Win.UltraWinTree.v13.1.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Program Files (x86)\Jiwa Financials\Jiwa 7.2.1\Infragistics4.Win.UltraWinTree.v13.1.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>329a18dd-460a-426c-b2ae-b18848dca314</RecID>
      <AssemblyFullName>FarPoint.Win.Spread, Version=8.35.20151.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=327c3516b1b18457</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>FarPoint.Win.Spread.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Program Files (x86)\Jiwa Financials\Jiwa 7.2.1\FarPoint.Win.Spread.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>e278bc76-3988-42d6-8a5b-36a9f9a40ab4</RecID>
      <AssemblyFullName>Infragistics4.Win.UltraWinTabControl.v13.1, Version=13.1.20131.2060, Culture=neutral, PublicKeyToken=7dd5c3163f2cd0cb</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>Infragistics4.Win.UltraWinTabControl.v13.1.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Program Files (x86)\Jiwa Financials\Jiwa 7.2.1\Infragistics4.Win.UltraWinTabControl.v13.1.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>941a2f17-5b1b-4cb2-8ba7-266a736e20ca</RecID>
      <AssemblyFullName>Infragistics4.Shared.v13.1, Version=13.1.20131.2060, Culture=neutral, PublicKeyToken=7dd5c3163f2cd0cb</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>Infragistics4.Shared.v13.1.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Program Files (x86)\Jiwa Financials\Jiwa 7.2.1\Infragistics4.Shared.v13.1.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>62295f51-a456-481d-b43d-4af66ee59257</RecID>
      <AssemblyFullName>Infragistics4.Win.UltraWinToolbars.v13.1, Version=13.1.20131.2060, Culture=neutral, PublicKeyToken=7dd5c3163f2cd0cb</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>Infragistics4.Win.UltraWinToolbars.v13.1.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Program Files (x86)\Jiwa Financials\Jiwa 7.2.1\Infragistics4.Win.UltraWinToolbars.v13.1.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>28ea6d09-8c89-4cdc-adbc-47ee5cf6c267</RecID>
      <AssemblyFullName>Infragistics4.Win.UltraWinStatusBar.v13.1, Version=13.1.20131.2060, Culture=neutral, PublicKeyToken=7dd5c3163f2cd0cb</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>Infragistics4.Win.UltraWinStatusBar.v13.1.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Program Files (x86)\Jiwa Financials\Jiwa 7.2.1\Infragistics4.Win.UltraWinStatusBar.v13.1.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>0e20327a-0f9a-41f5-977a-d4f829f44f3c</RecID>
      <AssemblyFullName>Infragistics4.Win.UltraWinSchedule.v13.1, Version=13.1.20131.2060, Culture=neutral, PublicKeyToken=7dd5c3163f2cd0cb</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>Infragistics4.Win.UltraWinSchedule.v13.1.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Program Files (x86)\Jiwa Financials\Jiwa 7.2.1\Infragistics4.Win.UltraWinSchedule.v13.1.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>11336253-4a99-4193-9ece-a9f668b91620</RecID>
      <AssemblyFullName>Infragistics4.Win.UltraWinListView.v13.1, Version=13.1.20131.2060, Culture=neutral, PublicKeyToken=7dd5c3163f2cd0cb</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>Infragistics4.Win.UltraWinListView.v13.1.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Program Files (x86)\Jiwa Financials\Jiwa 7.2.1\Infragistics4.Win.UltraWinListView.v13.1.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>fe7c6fdb-189c-4e0a-848a-04d61ea59e1c</RecID>
      <AssemblyFullName>ServiceStack, Version=5.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=02c12cbda47e6587</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>ServiceStack.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Program Files (x86)\Jiwa Financials\Jiwa 7.2.1\ServiceStack.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>fbb08551-874f-43a8-a51d-5b80088be5bc</RecID>
      <AssemblyFullName>EntityFramework, Version=6.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>EntityFramework.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Program Files (x86)\Jiwa Financials\Jiwa 7.2.1\EntityFramework.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>02444ef1-bc16-426d-9547-0534b8fc7cb1</RecID>
      <AssemblyFullName>System.Core, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>System.Core.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Core\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.Core.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>a4bd500a-ec6a-41cd-802f-8318dc8e991f</RecID>
      <AssemblyFullName>ActiproSoftware.SyntaxEditor.WinForms, Version=16.1.330.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=c27e062d3c1a4763</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>ActiproSoftware.SyntaxEditor.WinForms.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Program Files (x86)\Jiwa Financials\Jiwa 7.2.1\ActiproSoftware.SyntaxEditor.WinForms.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>e2e38b57-035c-4439-ae80-eea9eaab3888</RecID>
      <AssemblyFullName>ZetaHtmlEditControl, Version=1.1.0.3, Culture=neutral, PublicKeyToken=2e2e5ba5da72b6c0</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>ZetaHtmlEditControl.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Program Files (x86)\Jiwa Financials\Jiwa 7.2.1\ZetaHtmlEditControl.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>56c1af17-c8e1-4879-a432-bc7fffd30d07</RecID>
      <AssemblyFullName>ActiproSoftware.SyntaxEditor.Addons.DotNet.WinForms, Version=16.1.330.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=c27e062d3c1a4763</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>ActiproSoftware.SyntaxEditor.Addons.DotNet.WinForms.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Program Files (x86)\Jiwa Financials\Jiwa 7.2.1\ActiproSoftware.SyntaxEditor.Addons.DotNet.WinForms.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>c2116c0b-5da4-4501-b45c-55861ef1d0c4</RecID>
      <AssemblyFullName>JiwaEncryption, Version=7.2.1.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=e30ce81e37f29c8c</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>JiwaEncryption.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Program Files (x86)\Jiwa Financials\Jiwa 7.2.1\JiwaEncryption.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>f0aaa01c-74ab-4bbd-8bb2-0670d6f9b05b</RecID>
      <AssemblyFullName>System.Security, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>System.Security.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Security\v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\System.Security.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>5b4f5124-d871-4ff6-a748-8c7294b9406d</RecID>
      <AssemblyFullName>Infragistics4.Win.UltraWinGrid.v13.1, Version=13.1.20131.2060, Culture=neutral, PublicKeyToken=7dd5c3163f2cd0cb</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>Infragistics4.Win.UltraWinGrid.v13.1.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Program Files (x86)\Jiwa Financials\Jiwa 7.2.1\Infragistics4.Win.UltraWinGrid.v13.1.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>41842562-ec96-48d7-acce-788804a90701</RecID>
      <AssemblyFullName>Microsoft.SqlServer.Dac, Version=14.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>Microsoft.SqlServer.Dac.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Program Files (x86)\Jiwa Financials\Jiwa 7.2.1\Microsoft.SqlServer.Dac.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>8b92af8f-90d4-41a3-93df-d49c387c1bc7</RecID>
      <AssemblyFullName>CrystalDecisions.CrystalReports.Engine, Version=13.0.3500.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692fbea5521e1304</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Windows\assembly\GAC_MSIL\CrystalDecisions.CrystalReports.Engine\13.0.3500.0__692fbea5521e1304\CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>7aa77e7e-bdab-4014-bc67-c913ec42c9e7</RecID>
      <AssemblyFullName>CrystalDecisions.Shared, Version=13.0.3500.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692fbea5521e1304</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>CrystalDecisions.Shared.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Windows\assembly\GAC_MSIL\CrystalDecisions.Shared\13.0.3500.0__692fbea5521e1304\CrystalDecisions.Shared.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>70548e81-4ba0-4b6a-ba17-e2024392b1fc</RecID>
      <AssemblyFullName>CrystalDecisions.ReportAppServer.ClientDoc, Version=13.0.3500.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692fbea5521e1304</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>CrystalDecisions.ReportAppServer.ClientDoc.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Windows\assembly\GAC_MSIL\CrystalDecisions.ReportAppServer.ClientDoc\13.0.3500.0__692fbea5521e1304\CrystalDecisions.ReportAppServer.ClientDoc.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>2b225544-b06c-461d-9eae-8f3142317e0f</RecID>
      <AssemblyFullName>CrystalDecisions.ReportAppServer.Controllers, Version=13.0.3500.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692fbea5521e1304</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>CrystalDecisions.ReportAppServer.Controllers.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Windows\assembly\GAC_MSIL\CrystalDecisions.ReportAppServer.Controllers\13.0.3500.0__692fbea5521e1304\CrystalDecisions.ReportAppServer.Controllers.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>481b1f4c-35e6-4a76-be86-2b4c189335a1</RecID>
      <AssemblyFullName>Infragistics4.Win.AppStylistSupport.v13.1, Version=13.1.20131.2060, Culture=neutral, PublicKeyToken=7dd5c3163f2cd0cb</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>Infragistics4.Win.AppStylistSupport.v13.1.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Program Files (x86)\Jiwa Financials\Jiwa 7.2.1\Infragistics4.Win.AppStylistSupport.v13.1.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>888017fb-5a41-42db-a539-2d4da766e73b</RecID>
      <AssemblyFullName>JiwaLib, Version=7.2.1.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=e30ce81e37f29c8c</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>JiwaLib.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Program Files (x86)\Jiwa Financials\Jiwa 7.2.1\JiwaLib.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>7980a020-45de-4da1-9e45-6ea4ac6a4de1</RecID>
      <AssemblyFullName>Microsoft.ApplicationInsights, Version=2.4.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>Microsoft.ApplicationInsights.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Program Files (x86)\Jiwa Financials\Jiwa 7.2.1\Microsoft.ApplicationInsights.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>f07b7389-af80-4f0b-95a6-8f9406355ae6</RecID>
      <AssemblyFullName>CrystalDecisions.Windows.Forms, Version=13.0.3500.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692fbea5521e1304</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>CrystalDecisions.Windows.Forms.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Windows\assembly\GAC_MSIL\CrystalDecisions.Windows.Forms\13.0.3500.0__692fbea5521e1304\CrystalDecisions.Windows.Forms.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>5b4863e7-d7fa-4639-ba09-2cd5f600587a</RecID>
      <AssemblyFullName>EntityFramework.SqlServer, Version=6.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>EntityFramework.SqlServer.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Program Files (x86)\Jiwa Financials\Jiwa 7.2.1\EntityFramework.SqlServer.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>6e5f8e15-b45c-4dbb-b706-7618ba9bfde3</RecID>
      <AssemblyFullName>ServiceStack.Text, Version=5.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=02c12cbda47e6587</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>ServiceStack.Text.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Program Files (x86)\Jiwa Financials\Jiwa 7.2.1\ServiceStack.Text.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>94014acf-a98a-4eb9-a1c6-493bf660e218</RecID>
      <AssemblyFullName>ActiproSoftware.Shared.WinForms, Version=16.1.330.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=c27e062d3c1a4763</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>ActiproSoftware.Shared.WinForms.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Program Files (x86)\Jiwa Financials\Jiwa 7.2.1\ActiproSoftware.Shared.WinForms.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>37521fa0-ac99-46cf-b436-4021cedea990</RecID>
      <AssemblyFullName>FarPoint.Win, Version=8.35.20151.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=327c3516b1b18457</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>FarPoint.Win.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Program Files (x86)\Jiwa Financials\Jiwa 7.2.1\FarPoint.Win.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>5ee564cc-cd69-4533-b2d4-3b25fde143a3</RecID>
      <AssemblyFullName>CrystalDecisions.ReportAppServer.ReportDefModel, Version=13.0.3500.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692fbea5521e1304</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>CrystalDecisions.ReportAppServer.ReportDefModel.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Windows\assembly\GAC_MSIL\CrystalDecisions.ReportAppServer.ReportDefModel\13.0.3500.0__692fbea5521e1304\CrystalDecisions.ReportAppServer.ReportDefModel.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>e54377ce-c302-4df4-acea-cb85e7757c10</RecID>
      <AssemblyFullName>ServiceStack.Interfaces, Version=5.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=02c12cbda47e6587</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>ServiceStack.Interfaces.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Program Files (x86)\Jiwa Financials\Jiwa 7.2.1\ServiceStack.Interfaces.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>64f9e447-ac49-4c55-9083-ad645ec0f9d1</RecID>
      <AssemblyFullName>ServiceStack.Server, Version = 5.0.0.0, Culture = neutral, PublicKeyToken = 02c12cbda47e6587</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>ServiceStack.Server.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Program Files (x86)\Jiwa Financials\Jiwa 7.2.1\ServiceStack.Server.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>168d42aa-84b7-42bd-9e60-e99b28cfb056</RecID>
      <AssemblyFullName>ServiceStack.OrmLite, Version = 5.0.0.0, Culture = neutral, PublicKeyToken = 02c12cbda47e6587</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>ServiceStack.OrmLite.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Program Files (x86)\Jiwa Financials\Jiwa 7.2.1\ServiceStack.OrmLite.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>78d88147-303c-41fb-9ba8-724c2235ab40</RecID>
      <AssemblyFullName>JiwaManualBOBatchUI, Version=7.2.1.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=e30ce81e37f29c8c</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>JiwaManualBOBatchUI.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Program Files (x86)\Jiwa Financials\Jiwa 7.2.1\JiwaManualBOBatchUI.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>4598507c-4297-409e-9c57-c824e0437857</RecID>
      <AssemblyFullName>JiwaManualBOBatch, Version=7.2.1.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=e30ce81e37f29c8c</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>JiwaManualBOBatch.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Program Files (x86)\Jiwa Financials\Jiwa 7.2.1\JiwaManualBOBatch.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>897c1af2-ee24-47a0-9773-419d994eee31</RecID>
      <AssemblyFullName>JiwaSales, Version=7.2.1.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=e30ce81e37f29c8c</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>JiwaSales.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Program Files (x86)\Jiwa Financials\Jiwa 7.2.1\JiwaSales.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
    <Reference>
      <RecID>c3ff2eaf-8c78-45d0-80dd-e5c190a5d467</RecID>
      <AssemblyFullName>JiwaBOAllocUI, Version=7.2.1.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=e30ce81e37f29c8c</AssemblyFullName>
      <AssemblyName>JiwaBOAllocUI.dll</AssemblyName>
      <AssemblyLocation>C:\Program Files (x86)\Jiwa Financials\Jiwa 7.2.1\JiwaBOAllocUI.dll</AssemblyLocation>
    </Reference>
  </ReferenceCollection>
  <Documents>
    <Document>
      <RecID xmlns="JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.Plugin.XML">9fe70124-24a0-4614-a402-02d538bcbbe2</RecID>
      <DocumentType xmlns="JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.Plugin.XML">
        <RecID xmlns="JiwaApplication.Documents">BB6E534C-73E3-4706-851D-80FA3661375C</RecID>
        <ItemNo xmlns="JiwaApplication.Documents">1</ItemNo>
        <Description xmlns="JiwaApplication.Documents">Default Plugin Document Type</Description>
        <DefaultType xmlns="JiwaApplication.Documents">true</DefaultType>
      </DocumentType>
      <FileID xmlns="JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.Plugin.XML" />
      <PhysicalFileName xmlns="JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.Plugin.XML">usp_JIWA_ReadBackOrderDetailsList_Test.sql</PhysicalFileName>
      <Description xmlns="JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.Plugin.XML">SQL Script to create sample custom stored procedure</Description>
      <LastSavedDateTime xmlns="JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.Plugin.XML">2020-09-28T22:11:38.95</LastSavedDateTime>
      <LastModifiedByStaffMember xmlns="JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.Plugin.XML">
        <RecID xmlns="Entities.Staff">ZZZZZZZZZZ0000000000</RecID>
        <StaffID xmlns="Entities.Staff">ZZZZZZZZZZ0000000000</StaffID>
        <UserName xmlns="Entities.Staff">Admin</UserName>
        <Title xmlns="Entities.Staff" />
        <FirstName xmlns="Entities.Staff">Admin</FirstName>
        <Surname xmlns="Entities.Staff">Admin</Surname>
        <EmailAddress xmlns="Entities.Staff">admin@example.com</EmailAddress>
        <EmailDisplayName xmlns="Entities.Staff" />
        <SMTPUsername xmlns="Entities.Staff">admin</SMTPUsername>
        <SMTPPassword xmlns="Entities.Staff">C9F7CAB8CEEDEA8980AB38C8321E2181</SMTPPassword>
        <IsActive xmlns="Entities.Staff">true</IsActive>
        <IsEnabled xmlns="Entities.Staff">true</IsEnabled>
      </LastModifiedByStaffMember>
      <FileBinary xmlns="JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.Plugin.XML">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</FileBinary>
      <ItemNo xmlns="JiwaFinancials.Jiwa.JiwaApplication.Plugin.XML">1</ItemNo>
    </Document>
  </Documents>
</JiwaDocument>